VI ÄR PROFFS PÅ DETTA!


Om oss
Vi på EKOS Trafikskola är STR anslutna – en trygghet för dig som kund. Vår vision är att alla som vill ska kunna ta körkort, utan att spendera en förmögenhet. Vi utbildar våra elever till säkra förare och vi kör enligt ECO-driving principen som har miljön och sparsam körning i åtanke. Du kan välja mellan en individuell utbildningsplan eller ett av våra färdiga paket.


ÖVNINGSKÖRNING

Välj mellan manuell eller automat bil

Vi erbjuder övningskörning med manuell eller automat bil för ditt körkort. Körutbildningen är uppdelad i flera olika körmoment vilket du kommer att gå igenom tillsammans med din körskolelärare innan varje lektion. Vi erbjuder även möjlighet till helgkörning. 


Kombinerad övningskörning hemma 

Övningskör du även privat inför ditt körkort rekommenderar vi att din handledare följer med vid någon av dina körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt när du övningskör privat. Planerar du din utbildning på detta sätt kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar.

Färdiga körkortspaket 

Du kan istället välja ett utav våra körkortspaket så tar vi på EKOS Trafikskola också hand om allt i från bokning av Halkbana, risk 1 och ditt teoriprov samt körprov hos Trafikverket.
En riktig paketupplevelse helt enkelt!


TEORIUTBILDNING

Dina teoretiska kunskaper ger dig goda förutsättningar för att din körutbildning ska bli så effektiv som möjligt. Vi rekommenderar våra elever att börja med den teoretiska delen av körkortsutbildningen så tidigt som möjligt. Vi har teori på olika språk.

TEORI PÅ OLIKA SPRÅK

Vi erbjuder teori och kursmaterial på flera olika språk. Är du intresserad av att läsa teori på annat språk än svenska har vi teorimaterial på följande språk: Svenska, jugoslaviska, arabiska, engelska,
turkiska, kurdiska, persiska, spanska & ryska.

För dig som har läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda en speciellt anpassad teoriutbildning. Körkortsboken kan även beställas med ljud. Vi kan hjälpa dig ansökan om förlängt teoriprov, med tolk eller ett muntligt prov, hos Trafikverket.


KÖRKORTSTILLSTÅND

För att få övningsköra hos oss ska du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansökningshandlingar och information hittar du på: transportstyrelsen.se


Sedan 2004
EKOS Trafikskola funnits sedan 2004 och vi har stor erfarenhet av nöjda kunder som har tillämpat våra erbjudanden. Vi lyckas tillsammans på EKOS Trafikskola!


Våra bilar
Vi har valt att köra med två nya och lättkörda VW Golf (manuell & automat), eleverna är mycket nöjda med våra bilar.


PRISER

Se våra priser och hela vårt paketutbud.

PRISER

KURSSTART

För datum för nästa kursstart kan du kontakt oss, via länken nedan.


KONTAKTA OSS

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Körtider
Mån-Tor 07.30-17.30
Fre 07.30-12.00
Möjlighet till helgkörning finns!

Kontakta oss


Andra har även tittat på:

Körkortsgaranti och Intensivkurser.


Information gällande bokning av uppkörning

Vill eleven själv boka tid för uppkörning (körprov) så går detta naturligtvis bra. Men vill eleven att vi bokar körprovet så förbehåller sig Ekos trafikskola rätten att boka samt boka av tider för inskrivna elever. Eleven förväntas hålla sig till den körplan som avtalats. Bryts körplanen (exempelvis vid avbokning av flertalet lektioner eller om eleven inte blir godkänd på utbildningskontrollen) har trafikskolan rätt att boka av körprovet. Trafikskolan försöker alltid att nå eleverna och informera om detta. Om eleven inte hör av sig, bokar vi av körprovet. Vi har ansvaret för våra elever gentemot Trafikverket och bestämmer därför när eleven är redo för uppkörningen. Efter godkänd utbildningskontroll bokar vi in en tid för uppkörning i samråd med eleven. När vi bokar körprov åt eleven så utgår vi ifrån att körprovet utförs med trafikskolans bil (lån av bil 800 kr).


EKOS Trafikskola 2020


Senast uppdaterad: 2020-01-06.