VI ÄR PROFFS PÅ DET VI GÖR


Vi på EKOS Trafikskola tar hand om dig och ser till att du får en professionell utbildning när du ska ta ditt körkort. Vi ger dig tydlig information och sätter alltid eleven i fokus. Du kan välja mellan en individuell utbildningsplan eller ett av våra paket. Vi håller hög kvalitet på våra körlektioner och vi är proffs på det vi gör. Låt oss ta hand om dig och hjälpa dig att få ditt efterlängtade körkort!


ÖVNINGSKÖRNING

Välj mellan manuell eller automat bil

Vi erbjuder övningskörning med manuell eller automat bil för ditt körkort. Körutbildningen är uppdelad i flera olika körmoment vilket du kommer att gå igenom tillsammans med din körskolelärare innan varje lektion.

Kombinera övningskörning hemma och övningskörning med oss

Övningskör du även privat inför ditt körkort rekommenderar vi att din handledare följer med vid någon av dina körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt när du övningskör privat. Planerar du din utbildning på detta sätt kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar.

Färdiga körkortspaket – för ett så smidigt körkort som möjligt

Du kan istället välja ett utav våra körkortspaket så tar vi på EKOS Trafikskola, förutom körlektioner, också hand om allt ifrån bokning av Halkbana (Risk 2), risk 1 samt ditt teoriprov och körprov hos Trafikverket. En riktig paketupplevelse helt enkelt!

Låter detta intressant kan du ta en titt på våra priser och hela vårt paket utbud.

UTBILDNINGAR
PRISER

TEORIUTBILDNING FÖR KÖRKORT

Dina teoretiska kunskaper ger dig goda förutsättningar för att din körutbildning ska bli så effektiv som möjligt. Vi rekommenderar våra elever att börja med den teoretiska delen av körkortsutbildningen så tidigt som möjligt. Vi har teori på olika språk.

TEORI PÅ OLIKA SPRÅK

Vi erbjuder teori och kursmaterial på flera olika språk. Är du intresserad av att läsa teori på olika språk, tveka inte att kontakta oss. Läs mer om våra olika språkpaket. Läs mer

För dig som har läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda en speciellt anpassad teoriutbildning. Körkortsboken kan även beställas med ljud.


KÖRKORTSTILLSTÅND

För att få övningsköra hos oss ska du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansökningshandlingar och information hittar du på: transportstyrelsen.se


Vill du ta den snabba vägen till körkort?

Kika på vår Intensivkurs eXpress där du på 2 veckor får en expressutbildning i körning och teori!

LÄS MER


KONTAKTA OSS

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Körtider
Mån-Tors 07.30-17.30
Fred 07.30-12.00

Kontakta oss


Våra bilar
Vi har valt att köra med nya lättkörda VW Golf  och VW Polo (automat), eleverna är mycket nöjda med våra bilar.

EKOS Trafikskola


EN DIGITAL TRAFIKSKOLA

Vi vet att folk jobbar eller pluggar heltid och tiden inte alltid räcker till. Tid är en bristvara i dagens samhälle därför erbjuder vi körkortsprogram som du kan jobba hemifrån helt digitalt på iPad eller egen dator. Vi anser att det är viktigt med digitalisering och tillgänglighet mot våra elever. Vi ska kunna erbjuda snabba och uppdelade program. Vi ska kunna erbjuda tillgänglighet genom att svara på frågor via e-post/sms, vi vet att våra elever vill ha möjligheten att få hjälp även efter ordinarie öppettider.


Andra har även tittat på:

Körkortsgaranti och Intensivkurser.


EKOS Trafikskola 2019


Senast uppdaterad: 2019-01-03.