VI ÄR PROFFS PÅ DETTA!


Vi på EKOS Trafikskola är STR anslutna – en trygghet för dig som kund. Du kan välja mellan en individuell utbildningsplan eller ett utav våra paket. Låt oss ta hand om dig och hjälpa dig att få ditt efterlängtade körkort! Vi kör enligt ECO-driving principen som har miljön och sparsam körning i åtanke.


ÖVNINGSKÖRNING

Välj mellan manuell eller automat bil

Vi erbjuder övningskörning med manuell eller automat bil för ditt körkort. Körutbildningen är uppdelad i flera olika körmoment vilket du kommer att gå igenom tillsammans med din körskolelärare innan varje lektion. Vi erbjuder även möjlighet till helgkörning. 


Kombinerad övningskörning hemma 

Övningskör du även privat inför ditt körkort rekommenderar vi att din handledare följer med vid någon av dina körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt när du övningskör privat. Planerar du din utbildning på detta sätt kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar.

Färdiga körkortspaket 

Du kan istället välja ett utav våra körkortspaket så tar vi på EKOS Trafikskola också hand om allt i från bokning av Halkbana, risk 1 och ditt teoriprov samt körprov hos Trafikverket.
En riktig paketupplevelse helt enkelt!


TEORIUTBILDNING

Dina teoretiska kunskaper ger dig goda förutsättningar för att din körutbildning ska bli så effektiv som möjligt. Vi rekommenderar våra elever att börja med den teoretiska delen av körkortsutbildningen så tidigt som möjligt. Vi har teori på olika språk.

TEORI PÅ OLIKA SPRÅK

Vi erbjuder teori och kursmaterial på flera olika språk. Är du intresserad av att läsa teori på annat språk än svenska har vi teorimaterial på följande språk: Svenska, jugoslaviska, arabiska, engelska,
turkiska, kurdiska, persiska, spanska & ryska.

För dig som har läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda en speciellt anpassad teoriutbildning. Körkortsboken kan även beställas med ljud.


KÖRKORTSTILLSTÅND

För att få övningsköra hos oss ska du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansökningshandlingar och information hittar du på: transportstyrelsen.se


Sedan 2004
EKOS Trafikskola funnits sedan 2004 och vi har stor erfarenhet av nöjda kunder som har tillämpat våra erbjudanden. Vi lyckas tillsammans på EKOS Trafikskola!


Våra bilar
Vi har valt att köra med två nya och lättkörda VW Golf (manuell & automat), eleverna är mycket nöjda med våra bilar.

 


PRISER

Se våra priser och hela vårt paketutbud.

PRISER

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Körtider
Mån-Tor 07.30-17.30
Fre 07.30-12.00
Möjlighet till helgkörning finns!

Kontakta oss


Andra har även tittat på:

Körkortsgaranti och Intensivkurser.


EKOS Trafikskola 2019


Senast uppdaterad: 2019-10-01.