VI ÄR PROFFS PÅ DETTA!


Vi på EKOS Trafikskola är STR anslutna – en trygghet för dig som kund. Du kan välja mellan en individuell utbildningsplan eller ett av våra paket. Låt oss ta hand om dig och hjälpa dig att få ditt efterlängtade körkort! Vi kör enligt ECO-driving principen som har miljön och sparsam körning i åtanke.


ÖVNINGSKÖRNING

Välj mellan manuell eller automat bil

Vi erbjuder övningskörning med manuell eller automat bil för ditt körkort. Körutbildningen är uppdelad i flera olika körmoment vilket du kommer att gå igenom tillsammans med din körskolelärare innan varje lektion.

Kombinera övningskörning hemma och övningskörning med oss

Övningskör du även privat inför ditt körkort rekommenderar vi att din handledare följer med vid någon av dina körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt när du övningskör privat. Planerar du din utbildning på detta sätt kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar.

Färdiga körkortspaket – för ett så smidigt körkort som möjligt

Du kan istället välja ett utav våra körkortspaket så tar vi på EKOS Trafikskola, förutom körlektioner, också hand om allt ifrån bokning av Halkbana (Risk 2), risk 1 samt ditt teoriprov och körprov hos Trafikverket.
En riktig paketupplevelse helt enkelt!

Låter detta intressant kan du ta en titt på våra priser och hela vårt paket utbud.

PRISER

Låna till ditt körkort utan ränta 
Våra finansieringsalternativ kan du läsa om genom att klicka här.


TEORIUTBILDNING FÖR KÖRKORT

Dina teoretiska kunskaper ger dig goda förutsättningar för att din körutbildning ska bli så effektiv som möjligt. Vi rekommenderar våra elever att börja med den teoretiska delen av körkortsutbildningen så tidigt som möjligt. Vi har teori på olika språk.

TEORI PÅ OLIKA SPRÅK

Vi erbjuder teori och kursmaterial på flera olika språk. Är du intresserad av att läsa teori på olika språk, tveka inte att kontakta oss. Läs mer om våra olika språkpaket. Läs mer

För dig som har läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda en speciellt anpassad teoriutbildning. Körkortsboken kan även beställas med ljud.


KÖRKORTSTILLSTÅND

För att få övningsköra hos oss ska du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansökningshandlingar och information hittar du på: transportstyrelsen.se


Vill du ta den snabba vägen till körkort?

Kika på vår Intensivkurs eXpress där du på 2 veckor får en expressutbildning i körning och teori!

LÄS MER


Sedan 2004
EKOS Trafikskola funnits sedan 2004 och vi har stor erfarenhet av nöjda kunder som tillämpat våra erbjudanden. Vi lyckas tillsammans på EKOS Trafikskola!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Körtider
Mån-Tors 07.30-17.30
Fred 07.30-12.00

Kontakta oss


Våra bilar
Vi har valt att köra med nya lättkörda VW Golf  och VW Polo (automat), eleverna är mycket nöjda med våra bilar.

EKOS Trafikskola


Andra har även tittat på:

Körkortsgaranti och Intensivkurser.


EKOS Trafikskola 2019


Senast uppdaterad: 2019-05-17.