RISKUTBILDNING 1 (Riskettan)


Riskutbildning 1 är en av två delar i den obligatoriska riskutbildningen för alla som ska ta körkort. Det är en teoretisk kurs som genomförs vid ett tillfälle och innefattar ämnen som riskbeteenden, trötthet, alkohol och andra droger. Kursen kräver ett aktivt deltagande hos eleverna där stor vikt läggs vid värderingsövningar och gruppdiskussioner.

Risk1 kan du genomföra oavsett nivå i din körkortsutbildning. EKOS Trafikskola har tillstånd att bedriva risk1-kursen och har bedrivit den sedan 1 april 2009.

Utbildningens mål och syfte

Utbildningen syftar till att ge eleven kunskap och insikt om hur alkohol, andra droger och trötthet samt andra beteenden och faktorer kan påverka körförmågan. Målet är att eleven ska även få kunskap och insikt om vilka konsekvenserna kan bli samt vad som ökar riskerna och hur de kan undvikas. Vi på EKOS Trafikskola bjuder in dig att ta del av denna kurs hos oss.

Välkomna!


Pris

Riskutbildning del 1                                               700 kr


Boka Riskutbildning 1 genom att kontakta oss via kontaktformuläret nedan (ange Risk 1) eller klicka på länken – KONTAKTA OSS 

RISKUTBILDNING 2 (Halkbana)

Halkbana (Risk2) bokas in i samråd med trafikskoleläraren. Du behöver endast ange vilken vecka och tid som passar så bokar vi en tid åt dig. Kontakta oss för mer information om risk2 eller för att boka. Välkomna!


Pris

Riskutbildning del 2                                            1 800 kr


Boka Riskutbildning 1 eller 2  – Fyll endast i din kontaktinformation nedan så ringer vi upp dig!


Återbud

Återbud ska ske senast en vecka innan kursstart.


Andra har även besökt:

Priser & Boka eller Utbildningar.


Senast uppdaterat: 2019-04-12.


EKOS Trafikskola 2019