Körkortsgaranti – Körkort till fast pris!


Om utbildningen

Elever som väljer Körkortsgaranti är kostnadsmedvetna och vill ha ett fast pris för sitt körkort. Enkelt, bekvämt och prisvärt.


Hur det går till

1. Eleven genomför en obligatorisk dubbel testlektion.

2. Körläraren skapar tillsammans med eleven en körplan.

3. Körläraren fastställer körplanen åt eleven till ett fast pris.


Varför välja Körkortsgaranti?

Väljer du Körkortsgaranti så vet du vad din slutliga kostnad blir för dina körlektioner. Du behöver inte fundera på om dina lektioner räcker.

Körkortsgarantin kostar från 30 000 kr, vilket endast är något dyrare än vårt största intensivkurspaket (25 800 kr), men du tar ditt körkort till fast pris.

Körkortsgaranti fungerar också utmärkt för dig som tänkt låna till ditt körkort. Vi samarbetar med CSN och Resurs Bank. Låna ett fast belopp och betala i din egen takt, (vi erbjuder räntefria lån).

Körkortsgaranti är en populär intensivutbildning som vi haft sedan år 2004.


Vad ingår

– Alla körlektioner tills du tagit körkort,
– Teori datatester (obegränsad mängd datatester),
– Intensiv övningskörning (upp till 4 st lektioner per dag)


Vad ingår inte

– Uppkörningskostnader.
– Riskutbildningarna och teoriböcker.


Priser

Efter endast en dubbellektion kan vi avgöra ett pris.
Priset för en dubbel testlektion är 1 200 kr. 


Kursstart

Fyll i kontaktformuläret nedan för att kontakta oss gällande kursstart. Eller ring oss på numret nedan.


Körkortsgaranti sedan 2004
Körkortsgaranti har varit med oss på EKOS trafikskola sedan år 2004. Visst är det fiffigt med garantier, du är med oss redan från början menad att lyckas. Vi lyckas tillsammans på EKOS trafikskola!


Boka idag eller ring för mer information om Körkortsgarantin på telefon: 0152 – 125 33 eller 0704 567 117. Eller via e-post nedan, ange Körkortsgaranti.


Villkor och bra att veta

Efter testlektionen informerar vi dig om du kan få Körkortsgaranti (eller om det bättre passar för dig att ta ett annat paket hos oss). Du får ett prisförslag och tillgång till ditt teorimaterial.

Ekos trafikskola garanterar att du inte ska behöva bekosta ytterligare körlektioner om misslyckas vid uppkörningen. Vi står för de extra utbildningskostnader som krävs för att fullfölja körkortsutbildningen givet att du håller dig till utbildningsplanen. Läs fullständiga avtalet längst ner på sidan.


KONTAKTA OSS

EKOS Trafikskola 2023


*Avtal gällande Körkortsgaranti – Ekos Trafikskola 2023

Garantier
Ekos trafikskola garanterar att du inte ska behöva bekosta ytterligare körlektioner om du mot förmodan skulle misslyckas vid uppkörningen. Ekos trafikskola står för de extra utbildningskostnader som krävs för att fullfölja körkortsutbildningen. Däremot ingår ej utgifter som hänförs till Trafikverket eller uppkörningskostnader (uppkörningsdag). Om eleven inte klarar sitt körprov betalar eleven lån av trafikskolans bil vid nästa uppkörning. Riskutbildning 1 & 2 samt teoriböcker ingår ej i körkortsgaranti. Däremot ingår obegränsad mängd datatester för teori.

Innehåll och upplägg
All utbildning, teoretisk såväl som praktisk, som du behöver för att klara provet kommer att tillhandahållas dig förutsatt att det på förhand bestämts tillsammans med din körlärare. Du kan boka flera körlektioner per vecka och fortsätter så din utbildning tills din lärare bedömer att du är redo för körprovet på Trafikverket. Upplägget av utbildningen och det slutliga antalet lektioner förbehåller sig Ekos trafikskola att bestämma.

Testkörning och priser
För att ett avtal om körkortsgaranti ska kunna träffas måste en dubbel testlektion utföras. Avtal om körkortsgaranti kan träffas även med nybörjare, men en dubbel testlektion måste ligga till grund för en bedömning av elevens förkunskaper och inlärningsförmåga, samt annat som kan påverka elevens körning och utveckling, som ålder eller språkliga hinder och dylikt. Om du kan bedömas som godkänd av oss kan du beviljas vår körkortsgaranti. Om vi bedömer att du bättre passar med ett utav våra andra paket råder vi dig då att istället ser över våra andra erbjudanden.

Ett avtal om körkortsgaranti kan även träffas på annan prisnivå om utbildningen bedöms vara förlängd, tex pga. ålder, språksvårigheter etc. i samråd med din körskolelärare.

Avbokning av lektioner
Vid förhinder måste avbokning ske senast kl 12.00 vardagen före körlektionen. Vid ej meddelande förhinder enligt ovan sker debitering för körlektionen. Giltigt läkarintyg ger befrielse.

Körkortsgaranti är en intensivutbildning som inte går att ta avbrott på, och du förväntas följa avtalet och utbildningsplanen som framförs av din körskolelärare. Elever som kör under körkortsgaranti blir av med den vid följande skäl, om; sena återbud ej betalas, eleven inte visar intresse att följa körplanen, eleven tar långa uppehåll mellan körningar, eleven inte följer utbildningsplanen som tagits fram i samråd med körskolelärare, eleven inte visar att de utfört de uppgifter som de uppmanats att göra till och med nästa körtillfälle.

Avbrott i körningen 
Om du bryter avtalet innan körutbildningen är klar på Ekos trafikskola, upphör körkortsgarantin att gälla. Du kommer då att bibehålla närmast likvärdiga vanliga körkortspaket utan körkortsgaranti. Körkortsgaranti upphör även att gälla när du bedöms vara redo för uppkörning (körprov) men inte har klarat teorin.

Notera att eleven måste klara teorin innan eller medan (högst inom 3 veckor) vi kör med Körkortsgaranti. Om detta inte fullföljs upphör Körkortsgarantin att gälla. Du kommer då att bibehålla närmast likvärdiga vanliga körkortspaket utan körkortsgaranti.

Ekos trafikskola 2023


Vid ytterligare frågor eller prisförslag gällande Körkortsgaranti – tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss


Vi reserverar oss för felskrivningar och fullbokningar.


Senast uppdaterat: 2023-01-16.

Ring oss