VI ÄR PROFFS PÅ DETTA!


Kort om oss
Vi har valt att specialisera oss på bilkörkort och är experter på området. Vi är även STR anslutna – en trygghet för dig som kund.


ÖVNINGSKÖRNING

Välj mellan manuell eller automat bil

Vi erbjuder övningskörning med manuell eller automat bil för ditt körkort. Körutbildningen är uppdelad i flera olika körmoment vilket du kommer att gå igenom tillsammans med din körskolelärare innan varje lektion. Vi erbjuder även möjlighet till helgkörning. 


Kombinerad övningskörning hemma 

Övningskör du även privat inför ditt körkort rekommenderar vi att din handledare följer med vid någon av dina körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt när du övningskör privat. Planerar du din utbildning på detta sätt kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar.

Färdiga körkortspaket 

Du kan istället välja ett utav våra körkortspaket så tar vi på EKOS Trafikskola också hand om allt i från bokning av Halkbana, risk 1 och ditt teoriprov samt körprov hos Trafikverket.
En riktig paketupplevelse helt enkelt!


TEORIUTBILDNING

Dina teoretiska kunskaper ger dig goda förutsättningar för att din körutbildning ska bli så effektiv som möjligt. Vi rekommenderar våra elever att börja med den teoretiska delen av körkortsutbildningen så tidigt som möjligt. Vi har teori på olika språk.

TEORI PÅ OLIKA SPRÅK

Vi erbjuder teori och kursmaterial på flera olika språk. Är du intresserad av att läsa teori på annat språk än svenska har vi teorimaterial på följande språk:
– Svenska,
– jugoslaviska,
– arabiska,
– engelska,

– turkiska,
– kurdiska,
– persiska,
– spanska &
– ryska.

För dig som har läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda en speciellt anpassad teoriutbildning. Körkortsboken kan även beställas med ljud. Vi kan hjälpa dig ansökan om förlängt teoriprov, med tolk eller ett muntligt prov, hos Trafikverket.


KÖRKORTSTILLSTÅND

För att få övningsköra hos oss ska du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansökningshandlingar och information hittar du på: transportstyrelsen.se


Sedan 2004
EKOS Trafikskola funnits sedan 2004 och vi har stor erfarenhet av nöjda kunder som har tillämpat våra erbjudanden. Vi lyckas tillsammans på EKOS Trafikskola!


Våra bilar
Vi har valt att köra med två nya och lättkörda VW Golf (manuell & automat), eleverna är mycket nöjda med våra bilar.


PRISER

Se våra priser och hela vårt paketutbud.

PRISER

KURSSTART

För lediga körtider kan du kontakta oss via länken nedan.


KONTAKTA OSS

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Kontakta oss


Körtider
Mån-Tor 07.30-17.30
Fre 07.30-12.00
Möjlighet till helgkörning finns!


Undervisningsinformation
Kom ihåg att du kan påverka din körutbildning, lärande fungerar genom bra kommunikation. Prata med din körlärare om du undrar något eller om det är något du vill justera i utbildningen.

Önskad inlärningstyp
Då alla individer är olika kan du som elev önska den inlärningston som din körlärare har mot dig. Detta för att anpassa oss till det sätt du bäst lär dig på. Tala gärna om det för din körlärare innan eller efter din första körlektion.


Andra har även tittat på:

Körkortsgaranti och Intensivkurser.


EKOS Trafikskola 2020


Senast uppdaterad: 2020-08-31.