Bokning

Hur bokar jag mina körlektioner?
Du bokar tid genom att ringa eller maila oss. Du behöver endast ange önskade körtider och de datum som passar dig.

Ange även ditt telefonnummer och tid som passar att vi ringer upp dig på. Vi återkommer via telefon eller mail och bokar in dig. Du kan också besöka oss under våra öppettider för att boka körlektioner.

Inga dolda avgifter!
Hos oss är det Gratis inskrivning och bokning/avbokning!


När kan jag övningsköra med er?
Följande tider kan du välja mellan (om ej uppbokat):

Måndag till torsdag:
7:30-8:50
9:00-10:20
10:30-11:50
Lunch
14.30-15:50
16:00-17:20.

Fredag: 
07:30-8:50
9.00-10:20
10:30-11:50.


Våra öppettider
Mån-Tor 07.30-17.30
Fre 07.30-12.00
Vi erbjuder även helgkörning!

Kontakta oss


Bokning av uppkörning
Vill eleven själv boka tid för uppkörning (körprov) så går detta naturligtvis bra. Men vill eleven att vi bokar körprovet så förbehåller sig Ekos trafikskola rätten att boka samt boka av tider för inskrivna elever. Eleven förväntas hålla sig till den körplan som avtalats.

Bryts körplanen (exempelvis vid avbokning av flertalet lektioner eller om eleven inte blir godkänd på utbildningskontrollen) har trafikskolan rätt att boka av körprovet. Om eleven avbokat sina bokade körtider med oss, om eleven aktivt inte hör av sig eller inte bokar tider med oss innan uppkörningen avbokar vi körprovet. Vi kommer inte nödvändigtvis att försöka nå eleverna och informera om att vi avbokat körprovet, särskilt om vi inte hört från eleven på länge. Om eleven inte hör av sig, bokar vi av körprovet. Vi som trafikskola har ansvaret för våra elever gentemot Trafikverket och bestämmer därför när eleven är redo för uppkörningen.

Efter godkänd utbildningskontroll bokar vi in en tid för uppkörning i samråd med eleven. När vi bokar körprov åt eleven så utgår vi ifrån att körprovet utförs med trafikskolans bil.


Avbokning och giltighetstid

Avbokning
Avbokning av körlektion skall ske senast klockan 12:00 vardagen före körlektionen (måndagens lektion bokas av senast fredagen innan kl 12.00 veckan innan. Avbokning av körkortsgaranti eller intensivkurs skall ske senast 2 veckor innan.

Om du inte avbokar din körlektion enligt våra regler kommer du tyvärr att debiteras den fulla avgiften för bokade kurser och körningar. Giltigt läkarintyg gäller självklart. Avbokning skall göras till vår mail på info@ekostrafikskola.se eller via telefon 0152 – 125 33, uppge ditt namn och vilken dag/tid din lektion är.

Giltighetstid och villkor
Köpta paket ska utnyttjas inom 12 månader från och med köptillfället. Endast förskottsbetalning gäller på alla körlektioner. Vi kör bara dubbellektioner. Det går inte att kombinera olika erbjudanden. Vi reserverar oss för felskrivningar och fullbokningar.

Undervisningsinformation
Kom ihåg att du kan påverka din körutbildning, lärande fungerar genom bra kommunikation. Prata med din körlärare om du undrar något eller om det är något du vill justera i utbildningen.

Då alla individer är olika kan du som elev önska den inlärningston som din körlärare har mot dig. Detta för att anpassa oss till det sätt du bäst lär dig på. Tala gärna om det för din körlärare innan eller efter din första körlektion.

Pengarna tillbaka
Utnyttjar du inte alla körlektioner som ingår i ett paket får du självklart pengarna tillbaka för de lektionerna som du inte utnyttjar.

Vi tar ingen avgift för avbokning, ombokning eller inskrivningsavgift!

Ekos trafikskola 2022.


Corona info

Restriktionerna har nu lättat och vi återgår mot det mer normala. Vi fortsätter försöka visa hänsyn och respekt mot Corona. Läs våra åtgärder nedan.

Ekos trafikskola tar även extra hänsyn med städning av bilar och lokal. Så du kan känna dig lugn.

Detta är våra åtgärder:

  • Munskydd erbjuds (frivilligt) till alla på våra kurser Risk 1 och Handledarkurs.
  • Handsprit finns i alla bilar och lokalutrymmen.

Vidare tar vi extra hänsyn till:

  • Städning av bilar och lokal.
  • Avstånd, i den mån det går.

Senast uppdaterat: 2022-03-22