🚩Corona info

Med tanke på samhällsläget just nu så tar vi bort kravet på avbokning dagen innan, tills vidare. Ring så fort du känner dig sjuk, så löser vi ombokning.

Ekos trafikskola tar även extra hänsyn med städning av bilar och lokal. Så du kan känna dig lugn. Handsprit finns i varje bil och lokal. Teorisalen har möblerats om för att hålla distans. Vi får kämpa mot detta tillsammans!

Uppdatering 3 september 2020: Vi arbetar fortsatt med åtgärderna ovan och ombokning kan fortsatt göras samma dag om du känner dig sjuk.

//Esse på Ekos trafikskola
#Covid-19


Bokning

Bokning av körlektioner
Du bokar tid genom att ringa eller maila oss. Du behöver endast ange önskade körtider och de datum som passar dig. Ange även ditt telefonnummer och tid som passar att vi ringer upp dig på. Vi återkommer via telefon eller mail och bokar in dig. Du kan också besöka oss under våra öppettider för att boka körlektioner.

Bokningsbara tider
Följande tider kan du välja mellan (om ej uppbokat):

Måndag till torsdag:
7:30-8:55
9:00-10:25
10:30-11:55
Lunch
14.30-15:55
16:00-17:25.

Fredag: 
07:30-8:55
9.00-10:25
10:30-11:55.

Våra öppettider
Mån-Tor 07.30-17.30
Fre 07.30-12.00
Vi erbjuder även helgkörning!

Kontakta oss


Bokning av uppkörning
Vill eleven själv boka tid för uppkörning (körprov) så går detta naturligtvis bra. Men vill eleven att vi bokar körprovet så förbehåller sig Ekos trafikskola rätten att boka samt boka av tider för inskrivna elever. Eleven förväntas hålla sig till den körplan som avtalats.

Bryts körplanen (exempelvis vid avbokning av flertalet lektioner eller om eleven inte blir godkänd på utbildningskontrollen) har trafikskolan rätt att boka av körprovet. Vi försöker alltid att nå eleverna och informera om detta. Om eleven inte hör av sig, bokar vi av körprovet. Vi har ansvaret för våra elever gentemot Trafikverket och bestämmer därför när eleven är redo för uppkörningen.

Efter godkänd utbildningskontroll bokar vi in en tid för uppkörning i samråd med eleven. När vi bokar körprov åt eleven så utgår vi ifrån att körprovet utförs med trafikskolans bil (lån av bil 800 kr).


Avbokning och giltighetstid

Avbokning
Avbokning av körlektion skall ske senast klockan 12:00 vardagen före körlektionen (måndagens lektion bokas av senast fredagen innan kl 12.00 veckan innan. Avbokning av körkortsgaranti eller intensivkurs skall ske senast 2 veckor innan.

Om du inte avbokar din körlektion enligt våra regler kommer du tyvärr att debiteras den fulla avgiften för bokade kurser och körningar. Giltigt läkarintyg gäller självklart. Avbokning skall göras till vår mail på info@ekostrafikskola.se eller via telefon 0152 – 125 33, uppge ditt namn och vilken dag/tid din lektion är.

Giltighetstid och villkor
Köpta paket ska utnyttjas inom 12 månader från och med köptillfället. Endast förskottsbetalning gäller på alla körlektioner. Vi kör bara dubbellektioner. Det går inte att kombinera olika erbjudanden. Vi reserverar oss för felskrivningar och fullbokningar.

Undervisningsinformation
Kom ihåg att du kan påverka din körutbildning, lärande fungerar genom bra kommunikation. Prata med din körlärare om du undrar något eller om det är något du vill justera i utbildningen.

Då alla individer är olika kan du som elev önska den inlärningston som din körlärare har mot dig. Detta för att anpassa oss till det sätt du bäst lär dig på. Tala gärna om det för din körlärare innan eller efter din första körlektion.

Pengarna tillbaka
Utnyttjar du inte alla körlektioner som ingår i ett paket får du självklart pengarna tillbaka för de lektionerna som du inte utnyttjar.

Ekos trafikskola 2020.


Senast uppdaterat: 2020-09-03.