OM OSS


Prisvärd kvalité

EKOS Trafikskola grundades år 2004 och finns i Strängnäs från 2018. Vi erbjuder bäst priser i Strängnäs samtidigt som vi håller hög kvalitet. 

”Vi har valt att specialisera oss på bilkörkort och är experter på området.”

Vi kan erbjuda våra kunder bäst priser i Strängnäs genom att vi har pressat kostnaderna, t.ex. har vi ingen fast reception och vissa moment utbildas i grupp.

”Vi är en trafikskola som ständigt vill framåt och har höga krav på oss själva.”

Vi utbildar våra elever till säkra förare och vi kör enligt ECO-driving principen som har miljön och sparsam körning i åtanke. Du kan välja mellan en individuell utbildningsplan eller ett av våra färdiga paket.


”Vår vision är att alla som vill ska kunna ta körkort till rätt pris”


Ett tryggt val

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR) vilket är en trygghet för dig som kund. Vi uppfyller stolt de strikta kraven för medlemskap. Läs mer om kvalitetsstämpeln STR här.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Vår policy är att du alltid får pengarna tillbaka för outnyttjade körlektioner om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med oss, eller av någon anledning inte kan fullfölja din utbildning. Kunden är alltid i fokus och det syns i våra fina recensioner på Google och Facebook.


Vi som jobbar här

Eshad ”Esse” – utbildningsledare och skolchef.
Esse syns på bilden ovan, han har arbetat som trafikskolelärare sedan 1998 och är ett säkert kort i din körkortsutbildning. Esse grundade EKOS Trafikskola år 2004 och har utbildat tusentals elever till säkra förare.

Ali administratör.
Han har hand om administrationen och vår reklam. Du kan också träffa Ali vissa tider i receptionen.


Se våra priser & utbildningar

Varmt välkommen till oss! Vi ser fram emot att få träffa dig.

Priser & utbildningar –Klicka här


Ekos trafikskola
Org nr: 559246-0587
info@ekostrafikskola.se
0152-125 33
Hitta oss


Senast uppdaterat 2020-03-03.